-46%

Yonex Power Cushion 65 X Men - Black

1.200 DKK 650 DKK

På lager - Levering 1-2 dage

Yonex Power Cushion 65 X Men - Black er deres nye serie med endnu mere fokus på komfort end tiligere. Et bedre fit til foden, bedre stabilitet og en ny udviklet indersål som skaber tættere kontakt imellem fod og sko, der minimerer energispild.

 

En af de større ændringer er deres "Power Cushion+" teknologi, som absoberer stød fra bl.a. hop og overfører det til fremdrift, som hjælper til næste bevægelse. Den leverer 3 gange så meget stød absorberende power.

I denne model er der "Full Cushion Sole" igennem hele midter sålen, som hjælper på komforten og til at reducere stress niveauet for dine ankler og hæl. Yderligere er der brugt "Tough brid light", som er en nyere version af "Tough brid". Den er 11% lettere, og medførere derved mindre stress for led.

I Yonex Power Cushion 65 X er der udviklet "Synchro-Fit Insole", sikrer at der god kontakt mellem sko og foden. Det reducerer energispild ved en forbedret pasform. Ved sammenligning med andre badminton sko er der nu ved midt hælen sket en forhøjning på indersålen, som giver et forbedret pasform ved sko og fod. Ved at holde hælen tæt på indersålen, er hullet mellem sko og fod reduceret hvilket skaber en forbedret komfort og ydeevne, som sikrer at foden har et godt greb inde i selve skoen også.

Den er desuden forsynet med tre gange stærkere læder kaldet "Tough Guard III", der klarer sig bedre imod varme og forbedrer komforten.

 

Yonex Power Cushion 65 X, er en ny fed og forbedret sko men mange nye tekonologier, der kan hjælpe dig til en bedre spilleopelvelse. 

Køb den her

Relaterede produkter

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag gode tilbud og nyheder på e-mail.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev og skræddersyet markedsføring fra Sporthouz.dk inden for vores sortiment via e-mail. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Læs mere her.