-39%

Yonex Astrox 88 S Pro

2.300 DKK 1.400 DKK

På lager - Levering 1-2 dage

Yonex Astrox 88 S Pro badmintonketcher er den nyeste version, der giver endnu mere power til angrebsspillet og super kontrol.

Den er blevet redesignet til at matche det hurtige double spil, som udvikler sig hele tiden. Den gør brug af "Rotational Generator System", som vil sige at vægten er placeret tre steder, i grebets underdel, på undersiden af hovedet hvor skaftet mødes og på toppen af hovedet. Det betyder at overgangen til næste slag føles bedre og med hurtigere succes. Det hjælper både til de hurtige reaktioner i offensiven, men også til at være klar på det flade spil i defensiven.

Det er en hovedtung ketcher som forøger din power i angrebsspillet. Derudover er skaftet stivt, som tilføre en masse kontrol til dine slag.

Den er udstyret med "Namd" teknologi hvor der i den øverste del af hovedet er anvendt Graphite materiale hvor der er puttet NanoMateriale direkte på, som gør det mere fleksibelt, og derved kan du generere mere power til dine slag.

Yonex Astrox 88 S Pro, er designet til at udføre endnu steglere smashs, og leverer forøget power. Der har fokus på rammens forbedringer til at øge kontrollen, specielt ved det hurtige double spil

Denne ketcher er for de øvede spillere og et specielt oplagt valg til dig der spiller double. 

Ketcheren kommer som standard uden strenge. Hvis der ønskes opstrengning, vælg venligst ovenfor.

Relaterede produkter

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag gode tilbud og nyheder på e-mail.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev og skræddersyet markedsføring fra Sporthouz.dk inden for vores sortiment via e-mail. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Læs mere her.