-53%

Victor Thruster F - Mid blue

1.900 DKK 900 DKK

På lager - Levering 1-2 dage

Victor Thruster F en favorit blandt topspillerne, det er en hovedtung ketcher med stift skaft, der gør sig godt til den aggressive spiller.

Teknologier denne badmintonketcher indeholder:

Tri-formation teknologier i victor modellen vil sige, at der er brugt tre teknologier i rammen. "Sword" teknologi for at give en hurtig ketcherføring, i midten af rammen er der "Aerodynamic shape" for at opnå maksimal sving kraft, og mulighed for at ramme med mere power, fordi ketcheren er stabiliseret med et ny design, der kan klare højere opstrninger "PowerBox Shape".

Anti Torsion System mindsker vrid i badmintonketcheren, der giver et mindre tab i den kraft du giver til fjerbolden, hvilket betyder du kan give endnu mere power.

Hard Cored Technolgy det er et "multi layerd carbon fibre structure" der giver en øget kontrol og styrker rammen.

Pyrofil Carbon Fibre er et ultra let materiale fra Japan, som hjælper med kontrol og stødabsobering. Desuden er det utrolig stærkt materiale, som forøger levetiden på din ketcher.

Ketcheren kommer som standard uden strenge. Hvis der ønskes opstrengning, vælg venligst ovenfor.

 

Relaterede produkter

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag gode tilbud og nyheder på e-mail.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev og skræddersyet markedsføring fra Sporthouz.dk inden for vores sortiment via e-mail. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Læs mere her.