Vi holder stort ophørsudsalg - Kæmpe besparelser på alt til Badminton og Tennis. Tilbudsvarer kan ikke returneres.
-62%

Victor P9200II-C - Black/Blue

1.300 DKK 499 DKK

På lager - Levering 1-2 dage

Victor P9200II-C - Black/Blue er en top badmintonsko fra sucessen af P9200. Den er designet til dig som vil have allermest ud af sin sko. 

P9200II-C benyttes der ENERGYMAX3.0 teknologi i sålen, som giver skoen den behalige og komforte følelse når der spilles. yderligere bliver der brugt Light Resilient EVA, der gør den let, og giver dig hurtigere bevægelighed.

I overdelens ydrelag bliver der brugt et dobbelt lag af mesh hvilket gør den ekstra slidestærk, og mere fleksibel. I P9200II-C er der derudover et ekstra beskyttende gummi lag kaldet V-TOUGH, som skaber øget holdbarhed ved hurtige bevægelser.

P9200II-C sål er designet til at give mere støtte og greb i forfoden, hvilket giver mulighed for hurtige bevægelser i alle retninger.

LS-S system er blevet viderudviklet, hvilket skaber en høj tværgående støtte, stabilitet og ekstra komfort i hæl området.

Denne top badmintonsko har med sine mange udviklede teknolgier et højt niveau.

Køb den her!

 

 

 

Relaterede produkter

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag gode tilbud og nyheder på e-mail.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev og skræddersyet markedsføring fra Sporthouz.dk inden for vores sortiment via e-mail. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Læs mere her.