-40%

Victor Auraspeed 90K H

2.000 DKK 1.200 DKK

Køb flere og få mængderabat

Antal Stk. pris Spar
2 1.100 DKK 200 DKK
3 1.050 DKK 450 DKK

På lager - Levering 1-2

Victor Auraspeed 90K H der bliver brugt af mange top spillere blandt andet Anders Antonsen

Denne ketcher leverer kontrol og fart på højeste niveau, uden at give afkald på power. Det gøres der ved at holde skaftet stift samtidig med, at den er til den hovedlette side.

Denne model gør brug af Victors nye teknologi "Whipping Enhancement System" gør at rammen flekser og "whipper" igennem skudet, hvilket giver ekstra power, og hjælper til at lave steglere skud.

Andre teknologier

Tri-formation teknologier i victor modellen vil sige, at der er brugt tre teknologier i rammen. "Sword" teknologi for at give en hurtig ketcherføring, i midten af rammen er der "Aerodynamic shape" for at opnå maksimal sving kraft, og mulighed for at ramme med mere power, fordi ketcheren er stabiliseret med et ny design, der kan klare højere opstrninger "PowerBox Shape".

Anti Torsion System mindsker vrid i ketcheren, der giver et mindre tab i den kraft du giver til fjerbolden, hvilket betyder du kan give endnu mere power.

Hard Cored Technolgy det er et "multi layerd carbon fibre structure" der giver en øget kontrol og styrker rammen.

Pyrofil Carbon Fibre er et ultra let materiale fra Japan, som hjælper med kontrol og stødabsobering. Desuden er det utrolig stærkt materiale, som forøger levetiden på din ketcher.

Victor Auraspeed 90k H er et super godt valg til dig, som vil have endnu mere fart og kontrol til dit spil men ikke vil gå ned på power

Ketcheren kommer som standard uden strenge. Hvis der ønskes opstrengning, vælg venligst ovenfor.

Relaterede produkter

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag gode tilbud og nyheder på e-mail.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev og skræddersyet markedsføring fra Sporthouz.dk inden for vores sortiment via e-mail. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Læs mere her.