Tennistøj

Tennsitøj til alle

Vores sortiment af tennistøj består af funktionelt træningstøj, der både er behageligt at træne i og samtidig har et moderne design, uanset om du spiller udendørs eller indendørs tennis.

Mix og match dit personlige tennis tøj med t-shirt, shorts, tank tops og nederdele. Benyt en langærmet trøje og et par lange bukser til at holde varmen til og fra din tennistræning eller imellem sættene.

Der har altid været stil over tennisspillere, men selvom stilen skal være på plads, er det også vigtigt, at du føler dig godt tilpas i dit tennistøj, så du ikke skal forstyrres i dit spil af ukomfortabelt tøj. Her på siden har vi udvalgt tennis trøjer, shorts, nederdele og toppe, hvor pasform, funktionalitet og bevægelsesfrihed går op i en højere enhed, så du blot skal “bekymre” dig om at sammensætte din personlige stil.

Kvalitets tennistøj til gode priser

Når du køber dit tennistøj hos Sporthouz, er du sikker på at få et tennis outfit i god kvalitet og lækkert materiale. Du kan gøre en god handel, når du kigger vores sortiment igennem og finde billigt tennistøj fra originale mærker.

Adidas tennis tøj

Adidas tennis tøj er specifikt designet til sporten og giver dig vigtigst af alt tøj, der er yderst behageligt at spille tennis i.

Letvægtsmaterialet og pasformen giver dig fuld bevægelsesfrihed. Adidas’ Climacool teknologi sørger for, at din hud kan ventilere og holder dig tør. Tennistøjet fra Adidas er fremstillet i materiale, der er åndbart, transporterer sved væk fra huden og dermed regulerer kropstemperaturen, selv når træningen eller kampene bliver intense. 

Tennistøj til mænd og kvinder

I vores sortiment finder du tennistøj til herre bestående af tennis trøjer, shorts og polotrøjer. Du finder også forskelligt tennistøj til dame, herunder toppe uden ærmer, nederdel med shorts - de såkaldte “skorts”, shorts og t-shirts. Desuden er meget af vores tennistøj i et unisex-design og kan bruges af både mænd og kvinder. Brug langærmede trøjer og bukser under opvarmning, især hvis du spiller udendørs i de koldere måneder.

Tennistøj til børn

Skal de mindste på tennisbanen, så har vi også junior tennistøj til børn. Flere modeller kan du købe til en rigtig god pris, så er du på udkig efter godt og billigt tennistøj til børn i høj kvalitet, er du kommet til det rette sted.

Krav til tennistøj

Det er en fordel at vælge træningstøj, der specifikt er udviklet til tennis og ketchersport, da design og kvalitet tager højde for sportens betingelser. Der stilles særlige krav til tennistøj i og med, der skal være stor bevægelsesfrihed. Ligesom i anden ketchersport, så løftes armene mange gange over skulderhøjde, hvorfor en tennis trøje er at foretrække, da den er designet til ikke at kravle op på maven, som ellers vil ske, hvis man bruger andre typer af træningstrøjer.

Derudover er tøj til tennis fremstillet i et strækbart materiale, der giver frihed til slag, hop og spurter hen over tennisbanen. Endelig bør du stille krav til, at dit tennistøj skal være åndbart og gerne svedtransporterende, så din kropstemperatur reguleres bedst muligt.

Tennistøj - et modefænomen

Tennistøj har i lang tid sat sit præg på modeverden og omvendt. Og med god grund. Tennis har en traditionsrig historie og er kendt for stilrene outfits, selvom der er sket meget fra tidernes morgen, hvor mændene bar blazere og flannelsbukser, mens kvinderne bar lange tennisnederdele, og hvor al tennistøj var hvidt. 

Da modedesignerne i første omgang fik øjenen op for sporten blev den berømte tennispolo introduceret. I nyere tid er mange tennsispillere begyndte at sætte et personligt præg på deres tøjvalg, og det ses også ganske ofte, hvordan tøjstil med et tvist får stor bevågenhed og hurtigt sætter sit præg på modeverden. Til at begynde med kunne man se spillerne udfordre traditionen for hvidt tennistøj med en mere farverig tennistrøje, shorts eller nederdel. 

Senere begyndte spillerne at introducere mere eksperimenterende designs og udskæringer. Til en start så man tennis trøjer uden ærmer, og senere hen har man kunnet opleve mere og mere fantasifulde designs.

Tennistøj og udstyr fra top til tå

Hos Sporthouz forhandler vi alt, du kan få brug for, når du skal spille tennis. Ud over tennis tøj finder du også tennissko, tennisketchere, alt i tilbehør til ketchere, bolde og tasker. Vi har samlet tøj og udstyr fra de bedste mærker.

Vi står naturligvis til rådighed for professionel vejledning, uanset om du er helt ny udi tennissporten eller er erfaren tennisspiller.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag gode tilbud og nyheder på e-mail.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev og skræddersyet markedsføring fra Sporthouz.dk inden for vores sortiment via e-mail. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Læs mere her.