Tennistasker

Find din foretrukne tennistaske

En tennistaske er langt fra bare en taske, hvor du tager den første, som du ser. Såvel, som så mange andre typer af tasker, findes der nemlig uttalige forskellige størrelser, mærker og typer af tennistasker. Her hos badmintonsiden har vi samlet et stort udvalg af tennistasker, så der er tennistasker til enhver smag. Vores tennistasker varierer meget i priserne, alt afhængig af størrelsen, mærket og materialet. Fælles for alle tennistaskerne er dog, at de alle er lavet af kvalitetsrigt og holdbart materiale, således, at din tennisketcher er godt beskyttet, og kan klare at blive transporteret i alt slags vejr. Præferencerne for tennistasker varierer meget, og derfor kan du både købe en tennistaske, som har håndtag, eller en tennis rygsæk, som du let kan tage om på ryggen. Fordelen ved en tennis rygsæk er, at den føles lettere hvis du bærer den på ryggen, fremfor hvis du bærer din tennistaske i hånden. Derudover er det mere komfortabelt at have tasken på ryggen, så du let kan transportere tasken fra kamp til kamp. Vores tennistasker kommer også i mange varianter, hvad angår udseende og farve. Vi har både tennistasker i neutrale farver, samt tennistasker i sprudlende farver. Således kan du enten vælge en tennistaske, som er letgenkendelig og som skiller sig ud fra mængden, eller en pæn og neutral taske.

Mange anvendelsesmuligheder med en tennistaske

En tennistaske kan anvendes til mange forskellige ting. Udover, at du kan bære din tennisketcher i tasken, kan du også få tennistasker med flere rum, så der bl.a. er plads til andet tennisudstyr. Køber du en tennistaske med 1 rum, vil der oftest kun være plads til din tennisketcher og muligvis et par tennissko. Ønsker du, at dit tøj, din tennisketcher og dit tennisudstyr er i samme taske, kan du også vælge en tennistaske med 2 eller 3 rum. Her er der plads de fleste ting, samt mere end en tennisketcher. Med en tennistaske med flere rum, har du også mulighed for at lægge dit beskidte tøj og dit våde håndklæde i et separat rum, så det ikke ligger med dit tennisudstyr og dit rene tøj. Derudover, kan du også bruge et af de ekstra rum til at lægge dine nøgler, telefon eller pung, så du har det tæt på dig hele tiden.

En tennistaske efter dit behov

Såvel, som vores tennistasker fås i mange størrelser og farver, fås de også i forskellige materialer. Tykkelsen på taskerne varierer, og det samme gør materialet, som pryder taskens ydre. Du kan både købe en tennistaske, som består af 100% polyester, eller en tennistaske, med en glat overflade, som har et flot design. Er du i tvivl omkring hvilken tennistaske du skal vælge, eller ønsker du at høre mere om vores udvalg af tennistasker, er du mere end velkommen til at kontakte os. Så vil vi bestræbe os på at hjælpe dig så hurtigt som muligt.

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag gode tilbud og nyheder på e-mail.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev og skræddersyet markedsføring fra Sporthouz.dk inden for vores sortiment via e-mail. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Læs mere her.