Tennissokker

Her finder du vores brede udvalg af tennissokker.
Vi tilbyder tennissokker til damer, herrer og juniorer.

Tennissokker skaber rammerne for dine præstationer på banen

De fleste af os foretrækker at have strømper eller sokker på føddene mens vi har sko på. Tennissokkernes primære funktion er at lede sveden væk fra fødderne under sport og til dagligt brug. Derudover skærmer tennisstrømper for sygninger og andre af skoen elementer, der kan være irriterende for fødderne.

 

Tennissokker fra flere brands

Vi tilbyder tennissokker fra flere af de største sportsbrands, herunder Adidas, Babolat, Mizuno og Yonex. Du kan enten købe vores tennissokker i enkelte par, eller i pakker med 3 par. 

 

Long, low eller quarter

Du kan få vores tennissokker i flere forskellige modeller alt efter smag. Vi fører et bredt udvalg i klassiske tennissokker, der går op til midt på skinnebenet. De klassiske long tennissokker støtter føden, transporterer svenden væk og holder varmen, hele vejen op til midt på skinnebenet.

Low socks, eller sokletter er lave tennisstrømper, der kun går en smule op over kanten på skoen og sikrer mere luft til anklerne en klassiske høje tennissokker. 

Derudover kan du få quarter socks, der er en hybrid mellem de to ovenstående sokketyper. Quarter socks går en anelse længere op over kanten på skoen.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag gode tilbud og nyheder på e-mail.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev og skræddersyet markedsføring fra Sporthouz.dk inden for vores sortiment via e-mail. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Læs mere her.