Vi holder stort oph√łrsudsalg - K√¶mpe besparelser p√• alt til Badminton og Tennis. Tilbudsvarer kan ikke returneres.

Tennisketcher

Hvilken Tennisketcher bør du vælge?

Vi har et stort udvalg af diverse tennisketchere, således, at vi altid har en tennisketcher, som er tilpasset vores enkelte kunders behov. Når du vælger din tennisketcher, er der mange forskellige parametre, som du bør forholde dig til. Er du nybegynder, letøvet eller ekspert i at håndtere en tennisketcher og spille tennis? Har du et ønske vedrørende hvilken vægt din tennisketcher skal have? Skal den have et tykt eller tyndt tennisgreb? Hvor stort er dit budget? Leder du efter en tennisketcher til en voksen eller et barn? Spørgsmålene er mange, og det samme er udbuddet af tennisketchere. Når du vælger din tennisketcher, er det derfor vigtigt, for din og dit spils skyld, at du har en ide omkring hvilken tennisketcher du leder efter, så du altid er sikret det bedst mulige produkt, som passer lige præcis til dine præferencer og behov. Er du nybegynder, og har du ikke en stor erfaring eller viden hvad angår en tennisketcher, så er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde din foretrukne tennisketcher. Du er også velkommen til sideløbende at følge med på vores side, hvor der til tider også vil være tennisketcher tilbud at finde. 

Holdbar og kvalitetsrig tennisketcher

Uanset om du er på udkig efter en billig tennisketcher, eller en dyr tennisketcher, hvis du f.eks. er turneringsspiller, har vi noget tilpasset dig. Uanset prisen, kan du som kunde vide dig sikker på, at du ikke går på kompromis med kvaliteten. Vores tennisketchere er alle af holdbart og kvalitetsrigt materiale, som du vil kunne bruge i længere tid fremadrettet. Levetiden på din tennisketcher afhænger selvfølgelig af hvor ofte den bliver benyttet, og hvordan den behandles. Bl.a. er det vigtigt, at du ikke kaster med din tennisketcher, og sørger for at få en opstrengning af tennisketcheren. Du bør både opstrenge din tennisketcher hvis du knækker en streng, men du bør også sørge for, at din tennisketcher får en opstrengning et par gange om året. På den måde sikrer du din tennisketchers kvalitet og levetid.

Tennisketcher for begyndere

Er du for nyligt startet med at spille tennis, enten som holdsport, som hobby i fritiden eller noget helt tredje, så har du brug for en tennisketcher, som har en bred rammeprofil, og som vejer mindre end andre tennisketchere. Kendetegnende for nybegyndere er, at de ofte har langsomme og korte sving, hvorfor den bredere rammeprofil og den lette vægt er vigtigt, så du kan få mere slagkraft.

Tennisketcher for øvede

Kendetegnende for en øvet tennisspiller er, at de ofte har et mellem sving, hvorfor en tennisketcher hvor der er mulighed for at kombinere fart og boldkontrol er vigtigt. Her bør din tennisketcher havde en til dels bred ramme, og veje mere end en tennisketcher for begyndere.

Tennisketcher for turneringsspillere

Er du en rutineret tennisspiller, som muligvis spiller på turneringsplan, så har du ofte et stort sving, som gør, at du også har en større boldkontrol. Befinder du dig i denne kategori, bør du vælge en tennisketcher, som er lidt stiv og stabil, og som har et midtplus hoved.

Tennisketcherbrands

Hos Sporthouz forhandler vi de stærkeste tennisketcherbrands. 

Her finder du din nye Babolat tennisketcher, Wilson tennisketcher, Dunlop tennisketcher, Head tennisketcher og Yonex tennisketcher.

Hvilken tennisketcher skal jeg vælge?

Er du nybegynder, så vælg en ketcher, der er længere og har en bredere ramme. Disse ketchere gør det lettere at ramme og generere kraft i slaget. Modsat kan øvede spillere med fordel vælge en ketcher, der har mere tyngde og mindre ramme. Grebstørrelsen er også vigtig. Jo større hænder, du har, jo større greb skal du vælge. Typisk kan damer benytte en grebstørrelse på 2 og mænd en grebstørrelse på 3, mens juniorer som udgangspunkt kan benytte en grebstørrelse på 0.

Hvilken opstrengning skal jeg vælge?

Ved opstrengning af tennisketcheren spænder man strengene ud med et givent antal kilo. Jo flere kilo jo mere udspændes strengene. Jo hårdere strengene spændes, jo vigtigere bliver det, at du rammer bolden præcist, da “sweet-spot” bliver mindre. som tommelfingerregel får man dog mere boldkontrol med en hårdere opstrengning. En blødere opstrengning kan modsat give dig mere slagkraft. Til nybegyndere anbefales som udgangspunkt en blødere opstrengning. I takt med du bliver mere rutineret kan du få din ketcher udspændt med flere kilo.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag gode tilbud og nyheder på e-mail.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev og skr√¶ddersyet markedsf√łring fra Sporthouz.dk inden for vores sortiment via e-mail. Jeg kan til enhver tid tr√¶kke mit samtykke tilbage. L√¶s mere her.