Tennisbolde

Stort udvalg af tennisbolde

Er du på udkig efter nye tennisbolde, så er du kommet til det rette sted. Måske har du et stort kendskab til tennis og ved derfor hvilke forskellige slags typer tennisbolde der findes? Eller måske er du nybegynder i tennis, og er i tvivl omkring hvilke tennisbolde, som du bør købe? Frygt ikke, uanset præferencer og viden, kan du være sikker på at få den rette vejledning og de bedste valgmuligheder af tennisbolde her på siden. Her på siden har vi et stort udvalg af tennisbolde, fra flere af de helt store anerkendte mærker inden for tennis. Vi har mange billige tennisbolde, som alle er af god kvalitet og det bedste materiale.

Tennisbolde har en speciel funktion, da de har en hård gummikerne i midten af bolden. Udenpå er boldene prydet med en gul lug, som er fremstillet af nylon eller uld. Kendetegnende for en tennisbold er, at de udenpå har en masse små hår, som bidrager til, at du som tennisudøver får et blødt træf, når bolden rører tennisstrengene. Indeni bolden er der et hul med trykluft, som gør, at boldene kan hoppe højt, og ikke går direkte til jorden, når du skyder til dem.

Hvilke typer tennisbolde bør du vælge

En tennisbold har ofte samme udseende. Det eneste, som de ofte adskiller sig på, er logoet eller mærket på tennisboldene. Trods udseendet, er der dog flere forskelle på tennisbolde, som du ofte som nybegynder, ikke altid kan spotte med det blotte øje. Inden for tennis snakker man om en blød tennisbold, mellem hård tennisbold og en hård tennisbold.

Blød tennisbold

Kendetegnene for bløde tennisbolde er, at de ofte er nemme at spille med, da de er blødere, og derfor kræver det ikke så stor styrke i dine arme. Disse bolde bruges ofte af de yngre eller ældre spillere eller helt nybegyndere. Fordelen ved bløde tennisbolde er, at de er nemmere at håndtere og styre – dermed kan alle være med, uanset alder.

Mellem hård tennisbold

Mellem hårde tennisbolde er de mest hyppigt brugte tennisbolde inden for sportsgrenen. Kendetegnende ved en mellem hård tennisbold er, at den er let at kontrollere og styre, men samtidig har du også mulighed for at lave spin med bolden. Fordelen ved bolden er, at uanset hvor ny bolden er, vil det være muligt for dig at håndtere bolden.

Hård tennisbold

Den hårde tennisbold har en lang levetid. Nogle vil se det som en ulempe, og andre som en fordel. Fordelen er, at du ikke skal skifte dine tennisbolde ud alt for ofte, til gengæld er disse bolde ikke så nemme at spille med. Kendetegnende ved en hård tennisbold er, at den er meget livlig og dermed kan være meget ukontrollerbar, såfremt du ingen erfaring har. Det er svært at skabe spin med en hård tennisbold, og det kan være svært at målrette hvor du vil skyde bolden hen.

Har du et spørgsmål vedrørende nogle af vores produkter, eller er du i tvivl omkring hvilke tennisbolde, som ville passe bedst til dig, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag gode tilbud og nyheder på e-mail.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev og skræddersyet markedsføring fra Sporthouz.dk inden for vores sortiment via e-mail. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Læs mere her.