TENNIS

Alt dit tennisudstyr samlet ét sted

Sporthouz er din online tennis shop med masser af originalt udstyr fra populære mærker som Wilson, Babolat, Head og Dunlop til fordelagtige priser. Vi leverer lynhurtigt. Du har som regel dit nye tennisudstyr hos dig indenfor 1-3 hverdage. Og vi leverer det endda gratis til dig, når du handler for mere end 500 kr., uanset hvor du bor i Danmark.

Her på Tennissiden kan du købe alt dit tennisudstyr ét sted; lige fra ketchere, bolde, sko, tøj, tasker og tilbehør. Kig igennem vores online sortiment og find masser af lækkert og billigt tennisudstyr af høj kvalitet. Vi vil gerne gøre godt tennisudstyr tilgængeligt for alle, og du finder ofte et godt tilbud.

Bag Sporthouz står et team af engagerede entusiaster inden for ketchersport. Vi har gjort en dyd ud af at udvælge det rette udstyr og tilbehør til vores tennis shop. Har du spørgsmål til valg af udstyr, eller er der noget, du ikke kan finde, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Tennisketchere - altid til gode priser

Find præcis den tennisketcher, der passer til dit niveau og spillestil. Uanset hvilken ketcher, du køber, kan du tilkøbe professionel opstrengning. Og ved flere af vores populære ketchere får du yderligere rabat, hvis du køber flere, som eksempelvis Head Speed Pro 2022 til dig, der er øvet tennisspiller. Ketcheren er desuden anbefalet af Novac Djokovic. Med en ekstra ketcher er du altid klar til hurtigt at spille videre, hvis det skulle ske, at strengene sprænger under træning eller kamp. En anden populær ketcher, der kan anvendes af alle fra motionisten til den øvede, er vores Babolat Pure Drive. Den er både behagelig at holde på og giver en god følelse af at kunne kontrollere bolden.

Tennisbolde til alle underlag

Sørg for at have nok tennisbolde, så du ikke hele tiden skal rende og samle den bold op, du netop mistede. Vores tennisbolde er som alt andet af vores tennisudstyr af høj kvalitet, og du kan gøre et godt køb, ved at købe flere rør og opnå mængderabat. Vælg en tennisbold, der passer til det underlag, du spiller på. De fleste af boldene i shoppen er såkaldte all court og passer til alle underlag. Du kan også vælge en bold specifikt til grusbane (clay court) eller blødere bolde, der er ideelle til børn og nybegyndere, fordi de er lettere at kontrollere.

Tilbehør der holder dit udstyr og spil i topform

Husk også tilbehøret til dit tennis udstyr. Hold din ketcher i topform ved jævnligt at udskifte greb og strenge. Er du nybegynder, så brug støddæmpere til at komme godt i gang.

Og læg alt dit tennis udstyr i en vores lækre tennistasker fra Head, Wilson eller Babolat. Fordelen ved en tennistaske frem for en almindelig træningstaske er, at de er udformet, så du kan have din tennisketcher med i tasken.

Bevæg dig bedre med den rette påklædning

Når du har styr på alt dit tennisudstyr skal du selvfølgelig også have det rigtige tøj. Tennistøj er behageligt, åndbart og har et snit, der komplementerer de bevægelser, du laver, når du spiller. Ligeledes er det smart at vælge sko, der er egnet til tennis, så du har et stabilt fodfæste og er klar til pludselige retningsskift uden at du risikerer vride om. Du finder tøj og sko til både herrer, damer og børn her i vores online tennis butik.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag gode tilbud og nyheder pĂĽ e-mail.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev og skrÌddersyet markedsføring fra Sporthouz.dk inden for vores sortiment via e-mail. Jeg kan til enhver tid trÌkke mit samtykke tilbage. LÌs mere her.