Professionel opstrengning

Skal du have opstrunget din tennisketcher eller badmintonketcher? 

Kom forbi vores fysiske butik på Standvejen 18, 2100 København Ø

Vi laver dag-til-dag opstrengninger så du hurtigt kan komme ud på banen og spille igen.

Hvis du ikke kommer i vores åbningstid mellem 10 og 17:30, smider du blot din ketcher ind gennem brevsprækken med en seddel med hvilken streng du ønsker sat i, og med hvor mange kilo den skal strenges op med.

 

 

Vores opstrengning af tennisketcher foregår på professionelle opstrengningsmaskiner og med den streng du ønsker og det antal kilo i strengene du foretrækker.

Opstrengning af badmintonketcher er ligeledes med professionelle opstrengingsmaskiner og med dit valg af streng og kilo. 

Er du i tvivl om hvad du tidligere har haft eller ønsker er vi klar til at vejlede dig og komme med rådgivning om hvad der passer til dit niveau og spillestil.

 

Badmintonketcher opstrengning og tennisketcher opstrengning er blandt vores spiskompetencer i Sporthouz og vi har omkring 35 års erfaring med opstrengning og ketcherspor.

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag gode tilbud og nyheder på e-mail.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev og skræddersyet markedsføring fra Sporthouz.dk inden for vores sortiment via e-mail. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Læs mere her.