Padelbolde

Værd at vide om padel bolde

Vi modtager mange henvendelser fra kunder, som spørger hvad forskellen er på en tennis- og padel bold, og om man kan bruge en af boldene, til begge sportsgrene. Det kan vi godt forstå! Med det blotte øje kan det nemlig være svært at genkende forskel mellem de to typer af bolde, da de har samme form, udseende og farve - oftest kan du kun mærke forskellen, når du er i gang med spillet.  

Tryk, vægt og størrelse på padel bolde

En af de parametre, som adskiller en tennis- og padel bold sig fra hinanden, er trykket. En padel tennisbane er mindre end en normal tennisbane, og spillet foregår langsommere. Derfor har en padel bold et noget lavere tryk end en tennisbold, hvilket gør, at en padel bold hopper mere. En padel bold har ofte et tryk på mellem 4,6 og 5,2 kg. For at imødekomme det langsommere spil, som forekommer i padel tennis, er en padel bold ofte lidt tungere end en tennisbold. Det samme gælder hvad angår størrelsen på boldene – her er en padel bold lidt større end en tennisbold.

Her på siden ser du vores udvalg af padel bolde, som mest kommer i rør med 3 stk. I padel tennis spiller man i makkerpar af 2, så man altid er 4 på banen. Når du spiller padel tennis kan det derfor være en god ide at have flere rør med padel bolde med, så man kan udnytte sin spilletid, uden at skulle hente sine bolde hele tiden.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag gode tilbud og nyheder på e-mail.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev og skræddersyet markedsføring fra Sporthouz.dk inden for vores sortiment via e-mail. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Læs mere her.