Padelbat

Hos Sporthouz forhandler vi en række af producenternes bedste padelbat til alle niveauer. Vi forhandler padelbat fra Babolat, Head og FZ Forza. 

Du finder herunder padelbat til både dig, der aldrig har spillet padel før, dig der har god fod på padel og dig der mestrer padel til fulde.

Værd at vide om et padel bat

Padel tennis er blevet en sportsgren, som der de seneste par år, må siges at have fået fodfæste i den danske sportskultur. Som det også kan antages i navnet, lægger padel tennis sig tæt op ad tennis. Forskellen er, at i padel tennis er banen mindre, og der er glas rundt om banen, som du kan bruge som bande. Såvel som i tennis, er der også et stort af padel bat og padel tennis udstyr inden for padel tennis. En padel tennis ketcher, også kaldet et padel bat adskiller sig dog en del fra en normal tennis ketcher, både hvad angår størrelsen, vægten, materialet og udseendet.

Materialer og overflader på padel bat

Et padel bat består af 3 lag, henholdsvis en overflade, kerne og ramme. Rammen og overfladen på padel bat er ofte meget forskellige, og det er disse parametre, der især har en stor indflydelse på dine slag. Gennem en padel tennis kamp, kan dit padel bat sagtens få en masse slag og skrammer, da der bl.a. er glasrammer rundt om banen. Derfor er det vigtigt, at dit padel bat består af robust og holdbart materiale, som kan tåle de hårde slag, som kan forekomme. For at sikre, at dit padel bat kan holde til lidt af hvert og, at du kan bruge det mange år fremadrettet, er vores padel bat lavet af enten carbonfiber, grafit eller glasfiber, som er yderst holdbare materialer. Materialet er desuden let i vægt, som også gør, at du ikke skal bruge mange kræfter på at slå med battet. Kernen i padel battet er oftest lavet af hård gummi eller skum.      

Find dit foretrukne padel bat

Dit valg af padel bat afhænger i høj grad af hvor stor erfaring du har stiftet med padel tennis. Er du nybegynder, bør du overveje at vælge et padel bat, som er let i vægt. Dermed kan du nemmere svinge battet, og øve dig på at ramme præcist. Derudover bør du vælge et rundt padel bat, da disse ofte har en balance i midten eller tæt på grebet. Dermed kan du ikke skyde med så høj en fart, til gengæld får du mere kontrol, og kan øve dig på at præcisere dit skud.

Er du øvet, og har du spillet en del padel tennis før, bør du vælge et diamantformet padel bat, da denne type bat vejer mere end et rundt padel bat, og dermed kan du få mere fart på i dit slag. Det skyldes, at sweetspottet er mindre og ligger højere oppe. Har du et konkurrencegen, hvor du hele tiden arbejder på at udfordre dig selv, kan du også sagtens vælge et diamantformel padel bat. Det afhænger af dine ønsker.

Er du i tvivl omkring hvilket type bat du skal vælge, kan du også vælge et dråbeformet padel bat, som er en kombination af et rundt- og diamantformet padel bat. Dette type bat kan både bruges af nybegyndere og øvede.

Når du ved hvilket type bat, som passer bedst til dit behov og dine præferencer, kan du begynde at kigge på vores forskellige typer af mærker og farver. Vi har både bat i neutrale- og sprudlende farver, og bat med flotte designs. 

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag gode tilbud og nyheder på e-mail.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev og skræddersyet markedsføring fra Badmintonsiden.dk inden for vores sortiment via e-mail. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Læs mere her.