PADEL

Padel, eller Padeltennis er en af Danmarks hurtigst voksende sportgrene. Over hele landet skyder padelcentre og padelbaner op i en rivende fart. Sporthouz er klar til er servicere dig, så du kan komme ud og spille padel. 

Vi fører et bredt udvalg af de mest populære brands og produkter.

Padel er kæmpestort i bl.a. Spanien og er også i rivende udvikling i Danmark.

 

Valg af padelbat:

Når du skal vælge dit padelbat er der en række faktorer du skal vælge ud fra.

Sweet spot, balance og battets form er 3 væsentlige aspekter omkring valget af dit padelbat

Spillertype:

Typisk deler man padelspiller typer op i offensivt og kontrol. Den offensive der gerne spiller tæt på nettet og spilleren med kontrol, der typisk står længere tilbage og spiller mere defensivt og afdæmpet og venter på modstanderen laver fejl. 

 

FAQ

Hvilket padelbat skal jeg købe?

Padelbats fås i mange størrelser og varianter, og hos SportHouz har vi et udvalg der passer til alle fra begynderen til den professionelle spiller. På vores side med bats kan du selv specificere kriterierne til det bat, som du skal bruge. Er du ny i spillet, så har vi en pakkeløsning med alt, som du skal bruge for at komme godt i gang med padeltennis.

 

Hvor længe holder et padelbat?

Som tommelfingerregel holder et bat i 8 til 12 måneder, hvis du spiller to gange om ugen på højt niveau. Spiller du mindre end to gange om ugen, og passer godt på dit bat, så vil det kunne holde endnu længere.

 

Hvad er et padelbat?

Et padelbat ligner en blanding af en tennisketcher og et bordtennisbat. Mindre end en ketcher, men med huller – dog uden strenge. Det giver bolden godt med fart på, når du slår til den.

 

Hvad er padel tennis?

Det er lettest forklaret ved at sige, at det er en blanding af tennis og squash – dog med andre ketchere, regler og baner. Fire spillere, to på hver side af nettet, spiller med tennisbolde og bruger blandt andet glasvæggene omkring banen som rebounds.

 

Hvordan spiller man padel tennis?

Padel spilles altid fire ad gangen, hvilket også kaldes double. Der er en bold på banen, og hver spiller har et bat som bruges til at slå til bolden. Reglerne minder meget om tennis, pånær at bolden gerne må ramme de glasvægge, som omgiver banen.

 

Hvor stammer padel tennis fra?

Padel stammer fra Mexico, hvor det opstod i 60’erne. Her bliver sporten primært dyrket udenfor, da klimaet tillader det. Nu til dags er det i Spanien, at sporten er størst.

 

Hvilke sko til padel tennis?

Den perfekte sko til padel, er en sko som tager højde for det underlag der spilles på, samtidig med den måde du bevæger dig på under spillet. Sko, som er designet til sport såsom badminton, tennis eller squash vil have de ønskede egenskaber. Ellers kan du finde sko, der er designet specifikt til padel.

 

Hvor mange skal man være til padel tennis?

Man spiller altid fire spiller, når man spiller padel. Der er to på hver side af nettet, som spiller mod hinanden i par. Det kræver dog ikke nogen specielt god form eller teknik for at kaste sig ud i padel, og sporten kan derfor nydes af alle.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag gode tilbud og nyheder på e-mail.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev og skræddersyet markedsføring fra Sporthouz.dk inden for vores sortiment via e-mail. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Læs mere her.