-40%

Mizuno Wave Luminous - White/Salute/Ignition Red

1.000 DKK 600 DKK

På lager - Levering 1-2 dage

Mizuno Wave Luminous - White/Salute/Ignition Red badmintonsko har med sit flotte udtryk skabt en sko, der sikrer en god oplevelse på banen.

Denne sko kombinere fart, støddæmpning og intensitet. Det gør den ved at bruge Wave tekonologien. Wave teknologien er et stykke plastmateriale, der har en form som en bølge, der går fra hælen og til midten af sålen. Det betyder at når du lander fordeles trykket i skoen i en bølgeform, så der både sikres stabiliet og stødabsobering på samme tid. Desuden former skoen sig stramt om din fod, hvilket ikke skaber en følelse af din fod glider i skoen.

I Mizuno Wave Luminous badmintonsko er der Dynamtion fit, som støtter foden og holder den tætsiddende i skoen. 

Overdelen på Mizuno Wave Luminous er der brugt AirMesh, som giver en god åndbarhed.

På ydresiden bliver der brugt XR Rubber som giver dig en god kontakt med gulvet. Det gør den fordi, de har skabt en måde hvorpå sålen ventilerer varme igennem et netværk af passende placeret kanaler. Det skaber et stærkere greb med gulvet selv under lange og varme dueller.

Den er blevet forstærket på forsnuden, hvilket gør den ekstra slidestærk.

Mizuno Wave Luminous badmintonsko er en skarp sko til dig vil have en masse fordele på banen

Køb den her

Relaterede produkter

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag gode tilbud og nyheder på e-mail.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev og skræddersyet markedsføring fra Sporthouz.dk inden for vores sortiment via e-mail. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Læs mere her.