Vi holder stort ophørsudsalg - Kæmpe besparelser på alt til Badminton og Tennis. Tilbudsvarer kan ikke returneres.

Dame

Tennissko dame – find den rette sko til dit tennisspil

Tennis er en sport, der stiller høje krav til kvaliteten af dit fodtøj. Med skiftende underlag, mange skift af retning, spring og andet, så er det ikke bare hvilken som helst sko som går an til denne sport. Det kræver en sko der er skabt til at absorbere stød, give tilpas støtte og samtidig ikke være for tung – for den skal nødig veje dig ned mens du er på vej mod bolden!

Men hvad er så vigtigt at overveje, når du skal finde dit næste eller første par tennissko? Først og fremmest er det vigtigt at overveje hvilket underlag man ønsker at spille på, for det har stor indflydelse på hvilke sko der så er bedst. Tennis spilles på både grus, hard court, græs og indendørs. Det er fire meget forskellige underlag, som stiller forskellige krav.

En tennissko dame grus har gerne en lige sål, hvorpå der er et sildebensmønster. Det sørger for at grusbanen bevares bedst muligt, og at du som spiller står godt fast på underlaget. Det er vigtigt for en sådan sko, at der ikke kan sætte sig grus i selve skoen.

 

Tennissko kvinder – Fra smal til bred

Tennissko skal, som så mange andre sko, sidde godt på foden. Derfor fås de også i forskellige bredder, som gør det nemmere for dig at vælge lige præcis den sko der passer til dig og dine fødder. Typisk vil dame tennissko være smallere i pasformen, mens tennissko til mænd er noget bredere. Der findes dog smalle herresko, og brede kvindesko.

Det er vigtigt at vælge en sko, som du ikke svømmer rundt i. Er skoen for stor eller for bred, så vil det øge risikoen for at du vrikker om og kommer til skade på banen.

 

Hvide tennissko dame – En klassisker

Måske du er stødt på tennissko før, og ikke i en kontekst der har noget som helst med tennis at gøre. Udtrykket dækker nemlig også over en type af sko, som ligner tennissko, men ikke er optimeret rent ergonomisk til at give den rette støtte.

En rigtig tennissko har udover sin sål også fokus på hælkappen, støtte og stødabsorbering. Hælkappen skal være støttet godt, da de mange skift af retning øger risikoen for at du vrikker om på foden. Jo mere stabil din hæl er, jo mindre vil risikoen være. Samtidig skal skoen give dig støtte til at kompensere for de stød, som du får gennem spillet. De stødabsorberinger, som er indbygget i skoen, er specielt udviklet til netop den belastning som kroppen bliver udsat for på en tennisbane. Hvis du ønsker tennissko med høj stødabsorbering, så gå efter en model med høj hæl. Det er et tegn på at der ligger et ekstra lag gel indeni, som gør den bedre til at absorbere stød.

 

Tennis sko dame – Få dine sko til at holde længst muligt

Vi anbefaler, at du gerne har to par tennissko hvis du spiller tre gange om ugen eller mere. Det giver dine sko mulighed for at tørre imellem dine spil, og det får både støtte og stødabsorbering til at holde længere. Når du er færdig med at bruge skoene, så tag gerne sålerne ud og lad dem lufttørre et døgn eller to, så er de klar til brug igen.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag gode tilbud og nyheder på e-mail.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev og skræddersyet markedsføring fra Sporthouz.dk inden for vores sortiment via e-mail. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Læs mere her.