Badmintonbolde

Hos Badmintonsiden finder du et bred udvalgt af bolde. Som eksperter på området kalder vi det aldrig bare badmintonbolde - men i stedet de korrekte betegnelser som fjerbolde, nylonbolde og hybridbolde. Vi sætter en ære i at have bolde i flere kvaliteter som vi kan stå inde for og give den den bedst mulige spilleoplevelse hvad end du spiller med fjerbolde, nylonbolde eller hybridbolde. På vores side finder du bolde fra flere velkendte mærker med beskrivelser til at rådgive dig i at finde den rigtige type af bold til dit spil. 

Mærk forskellen med badmintonbolde og fjerbolde fra RSL 

Det er selvfølgelig givet at pris kontra kvalitet hænger sammen, og RSL Classic – som er lavet af gåsefjer og med en højteknisk limning, som gør at holdbarheden er i toppen - er den klart mest populære badmintonbold hos Badmintonsiden. Det er vigtigt, når man køber badmintonbolde, at man finder den rigtige hastighed, så man ikke får skulderskader på grund af man skal banke til bolden, før den kommer til baglinjen. Desuden skal man også være opmærksom på, at bolden ikke bliver for hurtig, så den ikke kan holdes på banen. Hos Badmintonsiden har vi et stort udvalg af badmintonbolde fra RSL, badmintonbolde fra Forza og badmintonbolde fra Yonex. Du udelukkende badmintonbolde og fjerbolde af højeste kvalitet, lige som vores badmintontøj. Står du derfor, og mangler badmintonbolde, er du kommet til det rette sted. RSL Classic er som sagt vores mest populære badmintonbolde, og netop RSL Classic fjerbolde har vundet flere uafhængige priser, hvor de er blevet vurderet som de bedste på markedet. RSL er nemlig det ypperste, man finder inden for badmintonbolde. 

Fjerboldene bliver produceret på deres højteknologiske fabrik i Kina. Det er kun de bedste gåsefjer - uden brud - som kommer i betragtning. I modsætning til andre brands, så arbejder RSL med en nultolerance med hensyn til brud på fjer, og derfor er kvaliteten af deres badmintonbolde den bedste på markedet.     

Sammen med badmintonketchere er badmintonbolde og fjerbolde de vigtigste faktorer, når man spiller badminton, og derfor går vi meget op i, at kunne tilbyde markedets bedste badmintonbolde. For at få det maksimale ud af dine nye badmintonbolde skal du huske opstrengning af din ketcher.  

Sådan opbevarer du dine fjerbolde

  Det er ikke helt ligegyldigt, hvordan man opbevarer sine fjerbolde. Inden man tager fjerboldene i brug, kan man med fordel opbevare dem i et køleskab. Den høje luftfugtighed i et køleskab gør, at fjerboldene har det bedste udgangspunkt, inden man benytter dem. Man kan også opbevare sine badmintonbolde i en kølig kælder eller udestue, hvor der som regel også er en høj luftfugtighed. Det frarådes dog på det kraftigste at placere fjerboldene i kraftigt sollys eller i et varmt rum, da man efterfølgende risikerer, at fjerboldene nemmere knækker, når man tager dem i brug. 

Se vores brede udvalg af badmintonbolde

Udover badmintonbolde fra RSL finder du også fjer- og badmintonbolde fra FZ Forza og Yonex. Tag f.eks. vores Yonex Mavis 600 medium speed, hvor man virkelig får gode badmintonbolde for prisen. Eller hvad med de gennemtestede fjerbolde Forza FZ S-5000, som alle består af fine gåsefjer. En god tommelfingerregel siger desuden, at jo dyrere badmintonboldene er, jo bedre er kvaliteten, hvorfor de også holder i længere tid. Hvis du er fan af FZ Forza udstyr, finder du også et stort udvalg af badmintontasker fra netop Forza her på shoppen.

Her hos Badmintonsiden finder du udelukkende fjerbolde og badmintonbolde i gåsefjer. Gåsefjer er først og fremmest meget tykkere end andefjer, hvorfor de også er meget mere robuste. Badmintonbolde skal jo tåle at blive slået hårdt frem og tilbage, og derfor nytter det ikke noget, hvis tykkelsen på fjerene er for tynde. Omvendt må de heller ikke være for tykke, da de så også risikere at knække nemt.  

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag gode tilbud og nyheder på e-mail.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev og skræddersyet markedsføring fra Sporthouz.dk inden for vores sortiment via e-mail. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Læs mere her.