Badmintontasker

Badmintontasker til alle niveauer

 
Derimod hvis du er aktiv turneringsspiller, er det alfa og omega at have masser af plads i tasken til alle dine ting. Her snakker vi af egen erfaring. En 3-rums badmintontaske være klart den mest idelle. Er du typen som tænker ahhh, rygsæk er for lille, 3 rum er for stor, så har vi også størrelsen midt imellem, nemlig 2-rums badmintontasker.

Alle badmintontasker som du finder hos Sporthouz er af højeste kvalitet og alle er originale produkter. Hos Sporthouz finder du alle de populære mærker, fx Yonex badmintontasker, Forza badmintontasker og HEAD badmintontasker. Er du i tvivl om hvilken størrelse din badmintontaske skal have, så kom ind til os på Strandvejen 18, 2100 København Ø, der kan du se dem alle sammen. De badmintontasker, du finder her på Badmintonsiden, er alle yderst robuste og slidstærke. Dette er med til at sikre, at badmintontaskerne har en lang levetid, da det stort set er umuligt at slide dem op. Det er især vigtigt, da badmintontasker har det med at blive slæbt og lagt lidt tilfældigt i omklædningsrummet. Yderligere så sikrer en robust badmintontaske, at indholdet i badmintontasken er optimalt beskyttet, ligesom at alt udstyret forbliver tørt.  Vores udvalg af badmintontasker er ydermere kendetegnet ved, at de er meget praktiske i designet. Det betyder, at man nemt kan transportere badmintontasken. Mange af de badmintontasker vi tilbyder, findes med praktiske skulderstropper hvorfor man nemt kan bære disse på skuldrene ligesom en almindelig rygsæk.

Find den rigtige badmintontaske til netop dig

   
Du finder badmintontasker i alle størrelser og prisklasser hos os. Badmintontaskerne findes i farverne: blå, rød, pink,sort, hvid, turkis orange og lyseblå. Hvis vi skal op i den lidt dyrere ende, så forhandler vi også badmintontasker fra Yonex - bl.a. flagskibet Yonex Pro racket bag 9826 ex, som har plads til hele 12 ketchere i de 3 store, rummelige rum. Hvor i også kan have dine fjerbolde. Det ene af de 3 rum har derudover klimabeskyttende for på indersiden - climate protective lining - som beskytter udstyret fra kulde og varme.  Hvis du gerne vil nøjes med en rygsæk, så forhandler vi også flere forskellige slags rygsække fra FZ Forza. Disse er især henvendt mod badmintonspilleren, som ikke har behov for at transportere flere forskellige badmintonketchere på én gang.  Du er altid velkommen til at ringe til os for yderligere informationer. Hvis du sender en mail, så besvarer vi dem inden for 1 hverdag.   

Badmintontaske til børn

Skal du bruge en en badmintontaske til børn, er en badmintontaske i form af en rygsæk eller en mindre taske at foretrække. De er dermed i sig selv ikke så store og derfor væsentlig lettere for en juniorspiller at håndtere. Oftest vil en junior spiller heller ikke have mere end en badmintonketcher, et par sko og en drikkedunk med til træning, modsat en elitespiller, der gerne har en række badmintonketcher med til træning.
 
 

FZ Forza Badmintontaske

Fra FZ Forza kan du både få en badmintontaske med tre rum og en badmintontaske med to rum. FZ Forza laver badmintasker i høj kvalitet og til en række af formål. En FZ Forza badmintontaske er er sikkert valg til både motionisten og elitespilleren. 

Victor Badmintontaske

Victor producerer en række badmintontasker af høj kvalitet og i forskellige varianter. Vi forhandler både badmintontasker, der kan klacificeres som en en lille badmintontaske og stor badmintontaske

Hos Sporthouz finder du et bredt udvalg af din nye badmintontaske og helt sikkert en billig badmintontaske eller en badmintontaske på tilbud.
 
 
 

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag gode tilbud og nyheder på e-mail.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev og skræddersyet markedsføring fra Sporthouz.dk inden for vores sortiment via e-mail. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Læs mere her.