Strenge

Her finder du vores udvalg af badmintonstrenge. Vi forhandler Yonex strenge, Babolat strenge og Ashaway strenge. Strenge forhandles i ruller af 200 meter, der giver streng til omkring 20 opstrengninger. 

Badmintonstrenge

Vi forhandler de mest populære brands inden for badmintonstrenge. Det er Yonex badmintonstrenge, Babolat badmintonstrenge og Ashaway badmintonstrenge samt FZ Forza badmintonstrenge

Især Yonex BG 80 er er yderst populær streng. Yonex BG 80 er en streng med større styrke end andre strenge med samme tykkelse. Yonex BG 80 er kendetegnet ved en mere ru overflade der giver større kontakt med bolden, hvilket resulterer i større kontrol og bedre boldføling. BG 80 er den mest anvendte streng blandt elitespiller på verdensplan, hvilket i sig selv berettiger strengens populariet.

Blandt motionister er Yonex BG 65 populær grundet den tykkere streng, stadig gode touch og den længere holdbarhed. Derfor er Yonex BG 65 en af vores mest populære strenge.

 

Opstrengning af badmintonketcher

Badminton opstrengning er en hel videnskab og der er forskellige holdninger til hårdhed og spillestil. Man spiller typisk med en opstrengning på mellem 10 og 15 kilo. Opstrengning af badmintonketcher er ofte også en smagssag og et spørgsmål om niveau. Motionister spiller typisk med lavere vægt i deres opstrenging, hvilket resulterer i at ketcheren er nemmere at spiller med men heller ikke generer den sammen kraft. Det betyder også er at opstrengning heller ikke er nødvendigt i samme omfang som ved en elitespillers badmintonketcher. Opstrengning hos elitespiller er typisk omkring 14-15 kilo i ketcheren, hvilket også betyder at ketcheren oftere skal strenges op da, den er mere udsat for slid og pres. På den anden side bliver der selvsagt også spillet mere med ketcheren og den den bliver presset til det yderste.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag gode tilbud og nyheder pĂĽ e-mail.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev og skrÌddersyet markedsføring fra Sporthouz.dk inden for vores sortiment via e-mail. Jeg kan til enhver tid trÌkke mit samtykke tilbage. LÌs mere her.