Badmintonketchere

Hos Sporthouz har vi den badmintonketcher du skal bruge uanset om du lige er begyndt at spille badminton eller du er erfaren. Vi har en badmintonketcher til alle niveauer. Her finder du din badmintonketcher fra FZ Forza, Yonex, Victor, Adidas og RSL.

Vægtfordeling, flex og opstrengning er de 3 vigtigste parametre du skal være opmærksom på, når du køber din nye badmintonketcher. Det er langt fra prisen som altid er afgørende for om du har den badmintonketcher der passer til dit spil, dit niveau og din styrke. Det er selvsagt at en stjernespiller som Viktor Axelsen vil kunne vinde over de fleste med en billig haveketcher, men når han vil slå de bedste i verden, er det vigtigt hans ketcher er strenget hårdt op for at få en bedre kontrol over bolden, og ketcheren skal være stiv for ekstra power, og så må den gerne være lidt tung i hovedet, da herresingle ikke kræver den hurtige ketcherføring som herredouble gør. Hos Sporthouz har vi et stort udvalg af Yonex badmintonketchere, FZ Forza badmintonketchere, Babolat badmintonketchere, for bedst muligt at finde den badmintonketcher der matcher lige netop dig bedst muligt. Teknikken i en badmintonketcher har udviklet sig gevaldigt siden 70’erne, hvor man dengang købte træketchere der var opstrengede med tarmstrenge. De 3 vigtige faktorer når det kommer til at købe en ny badmintonketcher er: balance, stivhed og vægt.

Balance

En ketchers balance kan være meget ideel, da den meget hurtigt kan påvirke ens spilleegenskaber. Indenfor dette parameter, så kan en ketcher inddeles i 3 forskellige ”vægtklasser”.

Head Heavy

Ketchere i denne kategori hører til de hovedtunge ketchere, hvilket vil sige at vægten er fordelt således, at størstedelen sidder i selve hovedet. Ketchere i denne klasse er utroligt gode til at give ekstra fart på bolden efter et slag, og kunne være ideel til en hårdslående spiller. Ulempen kan dog være at ketcheren er sværere at styre da ketcher føringen kan blive lidt langsom.

Head Light

Modsat den forgående type, så er ketchere i denne kategori meget lette i hovedet. Det betyder at ketcher føringen ikke er nær så svær, da der er mindre vægt i hovedet, hvilket gør at man kan bevæge sig hurtigere rundt. Denne type er ideel til professionelt niveau, især i herredouble, da man hele tiden skal være på dupperne og forberedt på hurtigt spil.

Even Balance

Denne ketcher har en vægt der er ligeligt fordelt på både skaft og hoved og kaldes derfor også en all-around ketcher. Ketchere i denne kategori finder sig selv på en plads mellem de 2 førnævnte, da den hverken er helt let men heller ikke helt tung.

Stivhed

Stivheden eller fleksibiliteten i en ketcher har en stor betydning for dit spil. Der findes forskellige grader af fleksibilitet i en ketcher, som passer til forskellige niveauer af erfaring indenfor sporten. Nybegyndere eller motionister vil som typisk vælge en ketcher en meget fleksibel, da den vil flekse mere og derved genere mere slagkraft dog på bekostning af kontrol og boldføling. Herfra bliver badmintonketcherne bare stivere eftersom at man bliver mere erfaren og får mere kontrol over badmintonketcheren. Her når man de professionelle spillere som har den power der skal bruges i slagene, men har brug for mere kontrol over bolden. Det skal siges at badmintonboldene også har noget at sige, men her tager vi udgangspunkt i at bolden er i orden.

Vægt

Vægten på en ketcher kan kobles lidt sammen med Balance, da det er vægten som har en indflydelse på dette. Faktoren her spiller derfor meget godt i overens med den første faktor. Badmintonketchere kan findes i flere varierede vægtklasser, hvor man som typisk finder en badmintonketcher der bliver lettere eftersom at niveauet på spilleren stiger. De tunge giver mere stabilitet og kraft hvor de lette bevæger sig hurtigere og hjælper til en hurtig spillestil.

Yonex badmintonketcher

Yonex er et af de mest fremtrædende mærker indenfor tennisverdenen, hvor de første Yonex badmintonketchere blev lavet helt tilbage i 1957. Igennem de mange år på markedet har de med en masse erfaring, kunne danne rammerne for badmintonverden ved hele tiden at søge efter perfektion i deres produkter. Det arbejder de hen i mod ved at følge deres filosofi, som lyder på at bidrage verden med innovativ teknologi og produkter med høj kvalitet. Yonex har gang på gang vist sig at leve op til denne filosofi, hvilket også er grunden til at man finder så mange Yonex badmintonketchere på markedet. De findes i mange variationer og kombinationer af de 3 vigtigste faktorer, så du kan finde en Yonex badmintonketcher som vil passe til lige netop dit spil.

Hos Badmintonsiden har vi et stort udvalg af Yonex badmintonketchere, FZ Forza badmintonketchere, Babolat badmintonketchere og Adidas badmintonketchere samt RSL badmintonketchere for bedst muligt at finde den badmintonketcher der matcher lige netop dig bedst muligt. Derudover har vi også et kæmpe udvalg af badmintonsko, i alle de kendte brands.

FZ Forza badmintonketcher

FZ Forza badmintonketcher er rettet mod den breddebadminton. FZ Forzas topketchere ligger lige under Yonex' topketchere. FZ Forza er et dansk badmintonmærke, der tilbyder topketchere i høj kvalitet og mere budgetvenlige badmintonketchere til få hundrede kroner, men stadig i grafit. Med en FZ Forza badmintonketcher får du god kvalitet til en furnuftig pris. Men en badminton ketcher forza køber du dansk innoverede produkter i høj kvalitet

Victor badmintonketcher

Victor er kæmpestor på den internationale badmintonscene. Med en Victor badminton ketcher er du sikker på kvalitet og produktet produceret med den nyeste teknologi og innovation.

Her finder du vores Victor badmintonketcher

Adidas badmintonketcher

Adidas er relativt nye på badmintonketcher men ikke desto mindre en uvæsentlig spiller på badmintinmarkedet. Med en Adidas badmintonketcher får du tysk kvalitet og et gedign gennemarbejdet produkt. Adidas symboliserer comfort, nytænktning og kvalitet hvorfor vi også forhandler Adidas badmintonketcher hos Sporthouz

RSL badmintonketcher

RSL er ligeledes en markant spiller på markedet og er især stærke omkring deres RSL badmintonbolde. RSL badmintonketcher er en god ketcher til prisen og bag en RSL badmintonketcher står et stærkt respekteret brand med kvalitetsprodukter.

 

Udover de ovenståede mærker, forhandler vi også badmintonketcher børn og badminton ketcher sæt og badmintonketcher pakker.

 

Badminton

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag gode tilbud og nyheder på e-mail.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev og skræddersyet markedsføring fra Sporthouz.dk inden for vores sortiment via e-mail. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Læs mere her.