Badmintontilbehør

Find dit tilbehør til badminton lige her. 

Vi lagerfører svedbånd, strengemaling, håndklæder, greb, drikkedunk og sportstape.

Shop dit tilbehør her så du ikke står og mangler det på banen, og du kan fokusere på spillet.

« 1

Hos Sporthouz finder du alt det tilbehør du skal bruge til badminton. Køb dit badmintontilbehør her, så du ikke står og mangler det på banen og kan fokusere 100 % på dit spil.

 

Greb

Vi har et stort udvalg af badmintongreb. Det er FZ Forza greb, Yonex greb og RSL greb. Vi forhandler de populære frottegreb eller håndklædegreb, ser sikrer optimal komfort og svedtransportering på din badmintonketcher.

Vi tilbyder derudover de populære Yonex Supergrap, FZ Forza soft grip og FZ Forza super grip. 

Find alle vores greb her

Håndklæde

Hos Sporthouz kan du købe håndklæder i 100 % bomuld for FZ Forza, Victor, og Yonex. FZ Forza håndklæde, Victor håndklæde og Yonex håndklæde har alle logo på. 

Find håndklæder her

Drikkedunk

En drikkedunk er uundværlig i forbindelse med træning. Det er selvsagt nødvendigt at holde sig hydreret for at yde optimalt til træning og kamp. Vi har din drikkedunke i flere farver. Vi forhandler RSL drikkedunke og FZ Forza Drikkedunke.

Find drikkedunk her

Strengemaling 

Strengemaling er fedt tilbehør til at male logo i din nyopstrungne ketcher. Den erfarne logomaler kan i nogen grad male et logo i frihånd, men størstedelen vil foretrække at have en logo skabelon at tegne efter.

Find strengemaling her

Svedbånd

Til at transportere sveden væk fra ansigtet er svedbånd et perfekt produkt. Svedbåndet hjælper også til at holde håret væk fra øjnene. Derudover fuldender et svedbånd også dit look og det er med til at skabe din egen stil. Vi forhandler det populære Anders Antonsen Svedbånd i sort

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag gode tilbud og nyheder på e-mail.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev og skræddersyet markedsføring fra Badmintonsiden.dk inden for vores sortiment via e-mail. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Læs mere her.