Vi holder stort ophørsudsalg - Kæmpe besparelser på alt til Badminton og Tennis. Tilbudsvarer kan ikke returneres.
-58%

Babolat Sensa Women Padel

1.200 DKK 499 DKK

På lager - Levering 1-2 dage

Babolat Sensa Women Padelsko

Det nyeste skud på stammen fra Babolat inden for padelsko til damer.

Der er momenter hvor du skal gå efter en bold, der er udenfor banen eller i en svær vinkel. Her kommer Babolat Sensa padelsko  ind i billedet. Den møder efterspørgslen på fundamental sikkerhed uanset omsætndighederne.

Den har en række forstærkninger og øget holdbarhed. De indbyggede dobbelte snørebånd giver optimal støtte. Den strikkede net på forfoden yder den fornødende støtte til de pludeselige bevægelser og retningsskift i padel. Sensa er 100 % padel uden at gå på kompromis med det æstetiske design.

Support

Babolat har tilføjet Power Straps, der er snørebånd der yder den fornødne større til dig, så du kan føle dig sikker i både de defensive og offensive dueller på padelbane. Man har innoveret denne støtte uden af slække på designet der både er æstetisk, feminimt og frisk. 

Komfort og stødabsorbering

Obervation af spillet og dets bevægelser er stort fokus for udviklingsafdelingerne, derfor har man impleemteret KPRS-S systemet for at beskytte dine hæle fra stød ved træning og kamp.

Der er indsat EVA Foam for at beskutte dig effektivt mod hvert eneste hælstød.

Holdbarhed og fleksibilitet

Ved at kombinere Babolats ekspertise og Michelins know-how, har man udviklet den første sål 100% til padel: Stor fleksibilitet fra de to riller på forfoden, maksimal dynamik fra en ny greb slidbane, perfekt tilpasset sand og syntetisk græs og på de mest udsatte slidområder har man øget tykkelsen på sålen og sikret en længere levetid.

Relaterede produkter

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag gode tilbud og nyheder på e-mail.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev og skræddersyet markedsføring fra Sporthouz.dk inden for vores sortiment via e-mail. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Læs mere her.