-55%

Babolat Pure Drive Super Lite

2.000 DKK 900 DKK

Køb flere og få mængderabat

Antal Stk. pris Spar
2 750 DKK 300 DKK

På lager - Levering 1-2 dage

Babolat Pure Drive Super Lite - Tennisketcher

Babolat har meldt sig på banen med en opdatering til den ikoniske Pure Drive. Denne nye version af Pure Drive kommer med et opdatetet vibrationsdæmpningssystem - Cortex Pure Feel. Cortex Pure Feel teknologi tilbyder en enestående vibrationdæmpning ved hjælp af nyt materiale integreret i ketcherens grafit. Det hjælper med at skabe en vidunderlig lyd og en mere direkte føling ved boldkontakt

Ligesom ved tidligere generationer af Pure Drive holder ketcheren sin anti-twisting Elliptical Frame Shape, hvilket tillader rigelig power indenfor rammen

Woofer teknologi er ligeledes integreret i den nye Pure Drive ramme. Babolats Woofer teknologi giver strengene muligheder for at gribe mere fat i bolden ved sammenstød, der resulterer i øget spin. Babolat har opdateret deres FSI teknologi med mere plads og diamant formede strengehuller i rammen. Det giver større tolerance og kraft ved hvert slag.

Af yderligere teknologi opdateringer har Babolat givet Pure Drive et nyt æstetisk look med et lyseblåt og hvidt udseende. 

Alt i alt er Pure Drive en fantastisk opdatering til Pure Drive serien og indtager rollen som en alsidig powerketcher med en komfortabel og kontrollerbar følelse.

Den findes i 4 modellen med forskellig vægt:

Pure Drive - xx gram

Pure Drive Team - 285 gram

Pure Drive Lite - 270 gram

Pure Drive Super Lite - 255 gram

Relaterede produkter

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag gode tilbud og nyheder på e-mail.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev og skræddersyet markedsføring fra Sporthouz.dk inden for vores sortiment via e-mail. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Læs mere her.