-40%

Babolat Pure Drive 2021

2.500 DKK 1.500 DKK

Køb flere og få mængderabat

Antal Stk. pris Spar
2 1.450 DKK 100 DKK
3 1.400 DKK 300 DKK

På lager - Levering 1-2 dage

Babolat Pure Drive 2021 - Definationen af Power

 

Babolat lancerede Pure Drive serien i 1994 og det udviklede sig hurtigt til at være synonym med power. Babolat har videreudviklet hver enkelt af ketcherens komponenter for at imødekomme spillets efterspørgsel.

Det er ikke overraskende at Pure Drive er en af verdens mest populære og alsidige ketchere i verden.

Denne 10. generation af Pure Drive giver dit spil et nøk opad med afgørende power og øget følelse med bolden og ketcheren.

Hvis du leder efter den perfekte kombination af power og føling, vil du elske Babolat Pure Drive

Power

Hvis du vil have power skal du ikke lede længere.

Uansat hvilket niveau du er på, er det power der har gjort Pure Drive ikonisk. Den er ikke kun fordi Pure Drive er udbredt på World Tour'en, men den er også en af de bedst sælgende ketchere på grund af dens alsigighed og evne til at bidrage med power til spillere på alle niveauer.

Eksplosivitet

Ville du ønske du have et es i ærmet når kampen spidser til?

Her kommer Pure Drives eksplosivitet. Når matchen er på sit højeste kan du stole på ketcherens egenskaber til at udføre det slag du ønsker, om det er en serve es, dræberskud, en moderne forhånd eller en slice baghånd. Et nyt lay-op er udviklet til at gøre hvad du ønsker - og give dig et smil på læben og ærgelse hos dig modstander.

Følelse

Du har brug for føling, det kan du få nu.

Føling med din ketcher er vigtigt. Power er er ligegyldigt hvis ikke du kan kontrollere den. Få en ny oplevelse med Pure Drive og føling med din ketcher, ikke kun med din kontrol men også med den unikke lyd ketcheren giver når strengene tager fat i bolden ved sweet spot

Babolat Pure Drive leveres uden opstrengning. Tilvælg opstrengning overfor.

Relaterede produkter

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag gode tilbud og nyheder på e-mail.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev og skræddersyet markedsføring fra Sporthouz.dk inden for vores sortiment via e-mail. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Læs mere her.