-52%

Babolat Counter Viper

2.500 DKK 1.200 DKK

Få besked når varen kommer på lager

Babolat har analyseret padel-sporten og spillerne, hvilket har fået dem til at identificere forskellige spillerprofiler. En af disse profiler, kontraspilleren, går efter at være en mur og kontrollere spillet med tålmodighed og venter på, at den perfekte bold kommer og hamrer så til.

Counter Viper padel bat er udviklet til at bringe den nødvendige kontrol til at modstå modstandernes angrebsslag, samtidig med at Counter Viper har en eksplosiv styrke til at slå kontra afslutte duellen med fuld power.

Sweetspot er placeret i midten af dit padelbat og sammen med 3D spin-tekonologien giver det en fremragende føling.

Battets balance er på 27 cm, hvilket er forholdsvis hovedlet og er typisk til spillere, der ønsker mere kontrol end power

 

X-EVA

Sandwichkonstruktion af kernen med tre forskellige EVA-lag som er tilpasset hvert bat øger eksplosiviteten på powerslag takket være de to stive udvendige lag, samtidig med fordelen fra det fleksible indvendige lag på de blødere slag.

3D SPIN+

Den ru finish på overfladen giver dig mulighed for at slå med mere spin og øger din kontrol.

HPS - HOLES PATTERN SYSTEM

Optimeret fordeling og størrelsen på hullerne, der er specifikke for hvert bat, optimerer kraftoverførsel og øger præcisionen, når du returnerer slagene.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag gode tilbud og nyheder på e-mail.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev og skræddersyet markedsføring fra Sporthouz.dk inden for vores sortiment via e-mail. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Læs mere her.