-38%

Babolat Counter Veron

2.000 DKK 1.250 DKK

Køb flere og få mængderabat

Antal Stk. pris Spar
2 1.200 DKK 100 DKK

På lager - Levering 1-2 dage

Babolat Counter Veron er et padel bat, der er ideelt til den 'kloge'spiller, der enten venter på modstanderen slår et mindre godt slag eller selv udnytter et godt slag til at komme til nettet.

Counter Veron padel bat er udviklet til at bringe den nødvendige kontrol til at modstå modstandernes angrebsslag, samtidig med at Counter Veron har en eksplosiv styrke til at slå kontra afslutte duellen med fuld power. Kombinationen af både Carbon og Glasfiber giver en god balance af power, dynamisk power

Sweetspot er placeret i midten af battet og sammen med 3D spin-tekonologien giver det en fremragende føling.

Battets balance er på 27 cm, hvilket er forholdsvis hovedlet og er typisk til spillere, der ønsker mere kontrol end power

Veron-seriens bats overflade er lavet af en kombination af grafit og glasfiber, som giver lidt mere power end Viper-serien, som er lavet udelukkende af grafit.  

 

 

Carbon Flex

Et vævet mix af 2 forskellige materialer, Carbon og Glasfiber på battets overflade giver dig en fantastisk dynamisk power. Den eksplosive kraft fra Carbon kombineret med Glasfibers lettere kraft udløser en mere fleksibel overflade og derved den optimale dynamiske power.

3D SPIN+

Den ru finish på overfladen giver dig mulighed for at slå med mere spin og øger din kontrol.

HPS - HOLES PATTERN SYSTEM

Optimeret fordeling og størrelsen på hullerne, der er specifikke for hvert bat, optimerer kraftoverførsel og øger præcisionen, når du returnerer slagene.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag gode tilbud og nyheder på e-mail.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev og skræddersyet markedsføring fra Sporthouz.dk inden for vores sortiment via e-mail. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Læs mere her.