Tilbud 20%

Babolat Air Veron

2.000 DKK 1.600 DKK

Babolat Air Veron er et padel bat, hvor der er lagt stor vægt på 'dynamisk power'

Det betyder at Babolat har lavet et padel bat til spillere som er netsøgende, og spiller en kontrolleret offensiv. Battet er 10 gram lettere end de andre bat i samme serie, hvilket giver muligheder for at kunne 'flytte' battet hurtigere ved det hurtige spil ved nettet.

Veron-seriens bats overflade er lavet af en kombination af grafit og glasfiber, som giver lidt mere power end Viper-serien, som er lavet udelukkende af grafit.  

Balancen er 26,5 cm, og dermed 'even balance' modsat de andre bat i serien som begge er lettere hovedtunge. Den dråbeformede ramme giver et sweetspot lidt over midten at hovedet. 

Battet er ideelt til allroundspilleren, der dog oftest søger mod nettet for at afgøre bolden derfra.

 

Carbon Flex

Et vævet mix af 2 forskellige materialer, Carbon og Glasfiber på battets overflade giver dig en fantastisk dynamisk power. Den eksplosive kraft fra Carbon kombineret med Glasfibers lettere kraft udløser en mere fleksibel overflade og derved den optimale dynamiske power.

3D SPIN+

Den ru finish på overfladen giver dig mulighed for at slå med mere spin og øger din kontrol.

HPS - HOLES PATTERN SYSTEM

Optimeret fordeling og størrelsen på hullerne, der er specifikke for hvert bat, optimerer kraftoverførsel og øger præcisionen, når du returnerer slagene.

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag gode tilbud og nyheder på e-mail.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev og skræddersyet markedsføring fra Badmintonsiden.dk inden for vores sortiment via e-mail. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Læs mere her.