-44%

Yonex Astrox 88 S Tour

1.800 DKK 1.000 DKK

På lager - Levering 1-2 dage

Yonex Astrox 88 S Tour

 

I denne version er der anvendt "ISOMETRIC", der gør sweetspottet større 7% forøgelse, så du får nemmere ved at ramme bolden rent i pressede situationer.

ex Astrox 88 S Tour har tilføjet den nye teknologi "Rotational Generator System", som vil sige at vægten er placeret tre steder, i grebets underdel, på undersiden af hovedet hvor skaftet mødes og på toppen af hovedet. Det betyder at overgangen til næste slag føles bedre og med hurtigere succes.Det hjælper både til de hurtige reaktioner i offensiven, men også til at være klar på det flade spil i defensiven.

Rammen er bl.a. lavet af "Volume Cut Resin" der styrker holdbarheden og power samtidig med det holder vægten nede.

Skaftet er ekstra tyndt, så du får mindre vindmodstand og derved kan genere endnu mere power.

 

I Yonex Astrox 88 S Tour er der blevet sat rigtig meget fokus på kontrol, samtidig med du stadig får god power til slagene ved hjælp af Yonex's teknologier.

88 S føles en smule mere let omkring hovedet hvilket giver den en følels af at have mere mulighed for at manøvre rundt med ketcerhen omkring midt og for banen.

Ketcheren her er til de øvede eller turneringsspilleren

Relaterede produkter

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag gode tilbud og nyheder på e-mail.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev og skræddersyet markedsføring fra Sporthouz.dk inden for vores sortiment via e-mail. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Læs mere her.