Vi holder stort ophørsudsalg - Kæmpe besparelser på alt til Badminton og Tennis. Tilbudsvarer kan ikke returneres.
-38%

Adidas Novaflight M - Black

800 DKK 499 DKK

På lager - Levering 1-2 dage

Adidas Novaflight M - Black er en behaglig sko at have på, der med sit ekstra bløde bounce materiale giver meget komfort til foden. 

I mellem sålen er der placeret Adidas's Bounce materiale, der giver komfort og stabilitet både ved hop og hurtige bevægelser. Det er et fleksibelt materiale som giver dig rig mulighed for bevægelse.

I hælen er Novaflight forsynet med invendige puder som stabilisere hælkappen, som gør at foden føles låst fast i skoen, der sikrer den her stabilitet.

På ydersålen er produceret i et "Non-Marking" materiale, der har 360 graders grip mønster med afrundede kanter, som giver et stærkt greb på banen, når det skal gå hurtigt.

Den kommer i et åndbart mesh materiale, der giver ventilering og et slidestærkt materiale. Samtidig med at det gør skoen behagelig at have på.

Adidas Novaflight er en super god sko, der sikrer det bløde bounce, og ekstra affjedring, samtidig med en super bevægelighed.

Køb den her

Relaterede produkter

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag gode tilbud og nyheder på e-mail.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev og skræddersyet markedsføring fra Sporthouz.dk inden for vores sortiment via e-mail. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Læs mere her.