-45%

Adidas Crazyflight M White

1.100 DKK 600 DKK

Få besked når varen kommer på lager

Adidas Crazyflight M White får du en lyn hurtig sko, der tillader dig at springe endnu højere. Den er fyldt med komfort, som gør den til en vanvittig lækker sko.

I mellemsålen er der brugt adidas' teknologi "Boost TM", som sørger for en masse power til alle bevægelser. Samtidig med den også absobere stød ved hop, for at skåne led.

Overdelen på skoen er lavet af åndbar mesh materiale, samt TPU læder der sørger for at holde foden på plads i skoen. Den rillede ydersål er med til at skabe et stærkt fundament og greb på banen, så du ikke skal frygte for kunne give maks power.

Adidas Crazyflight er desuden forsynet med en stabilitetsramme af eva, som støtter rundt om hælen, mellemfoden og forfoden. Sammen med sin snørelukning er du sikker på at den er behagelig at bruge og sidder godt rundt om foden.

Adidas Crazyflight er en super rar sko at bruge, samtidig med den giver den nødvendige støtte og komfort til de mange intense dueller.

Køb den her

Relaterede produkter

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag gode tilbud og nyheder på e-mail.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev og skræddersyet markedsføring fra Sporthouz.dk inden for vores sortiment via e-mail. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Læs mere her.