-58%
Victor A950 front
Victor A950 side
Victor A950 buttom
Victor A950 top
Victor A950 side
Victor A950 back
Victor A950 front
Victor A950 side
Victor A950 buttom
Victor A950 top
Victor A950 side
Victor A950 back

Victor A950 - Anders Antonsen Moonless night/pearl white

A950 - Anders Antonsen Moonless night/pearl white
1.200 DKK 500 DKK

På lager - Levering 1-2

A950 - Anders Antonsen Moonless night/pearl white, der indeholder en stor mængde Tough Microfiber PU skind af læder og en letvægtssål, giver en utrolig comfort til vedkomende der tager den på.

Overdelen har specielle karakteristika. PU læder er vanskeligt at producere, skønt det har oplevet stor populariet bland badmintonspillere verden over, på grund af støtten det giver. Der findes en bred vifte af PU læder. Efter grundig test af foskeliige typer læder, A950 bruger Hård Microfiber PU Læder, da det passer bedst til professionelle badmintonsko. PU læderet som Victor har valgt giver ekstraordinær støtte, smyger sig bedre om foden og er blødere end traditionelt læder. PU læderet reducerer generne, der kan opstå når som følge af rynker og folder, når læderet bøjer.

Alle spillere ved at, sko der har en god pasform, giver en bedre oplevelse af af have skoen på.

A950 har arvet den comfortable sål fra A960, der indholder Feather Resilient EVA Energy Max3.0 og Neo Duplex, for at opnå letvægt, stødabsorbering og modstandsdygtighed. Det er sålens vigtige egenskaber og det gode valg af materialer, der giver A950 en ekstraordinær comfort.

Danske Anders Antonsen har været med til at designe skoen og har typisk streng i forhold til sit valg af materialer og udstyr. Har har vist sin forbløffelse over skoens egenskaber ved at spille med den og udtrykker stor begejstring for fordelene ved den. Han mener det er den mest comfortable badminton han nogensiden har haft.

Uanset om det er valget af materialer, sålens opbygning eller stødabsorbering, A950 imødekommer alle professionelles krav og ønsker. Køb den her!

Relaterede produkter

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag gode tilbud og nyheder på e-mail.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev og skræddersyet markedsføring fra Sporthouz.dk inden for vores sortiment via e-mail. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Læs mere her.